tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόγραμμα μαζικών εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων στην Βέροια

Σε συνεργασία του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η., της Γης των Αδέσποτων και του Φιλοζωικού Ομίλου Βέροιας, με τον Δήμο Βέροιας, από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, Γερμανοί εθελοντές κτηνίατροι από την φιλοζωική οργάνωση TierInsel Umut Evi e.V., θα πραγματοποιήσουν στον χώρο του δημοτικού κυνοκομείου Βέροιας, μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων και γατιών, θηλυκών κατά προτεραιότητα.

Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα για τον Δήμο της Βέροιας που έχει μεγάλο αριθμό αδέσποτων ζώων.

"Καλούμε τους πολίτες της Βέροιας και των λοιπών κοινοτήτων του Δήμου (Πατρίδα, Μακροχώρι, Διαβατό, Βεργίνα, Βαρβάρες, Λαζοχώρι, κλπ) να επικοινωνήσουν με τα φιλοζωικά σωματεία για να μας δηλώσουν αδέσποτα θηλυκά ζώα που γνωρίζουν στις γειτονιές τους, προκειμένου να στειρωθούν με το πρόγραμμα.

Επίσης ζητούμε την βοήθεια εθελοντών φιλόζωων πολιτών προκειμένου να μεταφέρουμε τα ζώα προς και από τον χώρο των στειρώσεων. Θα στειρωθούν σε 4 μέρες περί τα 120 ζώα και χρειαζόμαστε χέρια για βοήθεια.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην εκτέλεση του προγράμματος ή να δηλώσουν κάποιο ζώο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας" αναφέρει η ανακοίνωση των ζωοφιλικών σωματείων.

Για τον Σύλλογο Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η.
inbox : Baso Taki
Τηλ. 6932726576, 6943671469
Για την Γη των Αδέσποτων
inbox : Gianna Karagiannaki
Τηλ. 6981043870

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69