tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Από το Σάββατο το πετρέλαιο θέρμανσης

Αρχίζει το Σάββατο η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στην αγορά σε τιμές που αναμένεται, με τα σημερινά δεδομένα, να κυμανθούν στα 93 - 94 λεπτά το λίτρο. Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την παραλαβή του πετρελαίου θέρμανσης για την αποφυγή ελλειμματικών παραδόσεων που αυξάνουν περαιτέρω την επιβάρυνση των νοικοκυριών για τη θέρμανση.

Η ογκομέτρηση της δεξαμενής και η μέτρηση του ύψους της στάθμης του πετρελαίου πριν και μετά την παράδοση είναι οι βασικές προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνουν οι καταναλωτές, σύμφωνα και με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας.

Το πετρέλαιο είναι ακριβότερο σε σχέση με την περυσινή χειμερινή περίοδο κυρίως εξαιτίας της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ, που μεσολάβησαν.

Πηγές της αγοράς που επικαλείται το ΑΜΠΕ, εκτιμούν πάντως ότι η ζήτηση τουλάχιστον στην αρχή της περιόδου θα είναι περιορισμένη καθώς οι καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας είναι ακόμη καλές.

Πολλά νοικοκυριά διαθέτουν αποθέματα πετρελαίου από την περυσινή περίοδο οπότε ο χειμώνας ήταν ήπιος ενώ οι τιμές του πετρελαίου τον Ιανουάριο είχαν υποχωρήσει κάτω και από τα 70 λεπτά το λίτρο.

πηγή: www.naftemporiki.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69