tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απαγχονισμό γάτας στην Πατρίδα καταγγέλλει ο Σύλλογος Ζωοφίλων "Ζωή"

Από τον Σύλλογο Ζωοφίλων Ημαθίας "Ζωή" ανακοινώθηκαν τα εξής: "Πατρίδα δήμου Βέροιας, μέχρι τώρα την ξέραμε σαν χωριό της φόλας,καθώς κανένα αδέσποτο δεν επιβιώνει για πολύ καιρό σε αυτό το μέρος, τώρα την μαθαίνουμε και ως τόπο απαγχονισμού ζώων.

Πήραμε σήμερα κλήση για μία κρεμασμένη γάτα στην περιοχή Πατρίδα της Βέροιας. Πήγαμε στο σημείο, που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο που περνάει μέσα από το χωριό και αντικρισαμε ένα θέαμα σοκαριστικό, αλλά και περίεργο. Το ζώο κάποιος το είχε κρεμάσει από το σχοινί, από το οποίο ήταν παλιότερα δεμένος κάποιος σκύλος και είχε ακομα στην άκρη το λουράκι του.Την κρέμασαν από την μέσα πλευρά του οικοπέδου και την πέταξαν προς τα έξω πάνω από τα σύρματα του φράχτη ώστε να πνιγεί.
Το ζώο, μάλλον αρσενικό, ήταν ήδη κοκαλομένο και πρέπει να ειχε σκοτωθεί 1 - 2 μέρες πριν.

Καλέσαμε φυσικά την αστυνομία και εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου και ιδιοκτήτης του σκύλου, που μέχρι πρόσφατα ήταν δεμένος στο σημείο με το σχοινί. Στο αστυνομικό τμήμα, όπου κληθηκε κατέθεσε άγνοια για το περιστατικό. Χωρίς μάρτυρες δυστυχώς δεν μπορεί να αποδειχθεί τι ακριβώς συνέβη".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69