tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής η δομή της Βέροιας

Στην Αθήνα ταξίδεψε το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Βέροιας προκειμένου να συμμετάσχει στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθηνών (4 - 6 Νοεμβρίου) και περιλάμβανε ζητήματα πολυπολιτισμικότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Η παρουσίαση του ΣΚ Γυναικών Βέροιας έντάχθηκε στη θεματική συνεδρία : Βία, Κακοποίηση, Τραύμα με τίτλο: Συμβουλευτική και Δημιουργικότητα μέσω του Ψυχοδράματος σε Γυναίκες Θύματα Βίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναπτύχθηκε η μέθοδος του ψυχοδράματος ως θεραπευτική διαδικασία σε γυναίκες θύματα βίας και τα αποτελέσματα όπως αυτά προέκυψαν με την ολοκλήρωση των συνεδριών ψυχολογικής στήριξης των Γυναικών απο την ψυχολόγο του ΣΚ Βέροιας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν τι είναι το Ψυχόδραμα, πως εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου, ποιές είναι οι ομοιότητες/διαφορές με τη Συμβουλευτική διαδικασία αλλά και πως μπορεί να βοηθήσει τις Γυναίκες Θύματα - Βίας να απεμπλακούν απο την κακοποιητική σχέση να ενδυναμωθούν και να αποκτήσουν αυτονομία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69