tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης:

Την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 π.μ. στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας θα παραστεί στην ημερίδα τοπικής ιστορίας «Τα σύνορά μας είναι η ιστορία μας…» που διοργανώνει το Γενικό Λύκειο Πλατέος – Κορυφής.

Το Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου, Ελένης και Ελευθερίου Διαβατού.

Την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου στο τέλος θα προεξάρχει στην καθιερωμένη τελετή των Βαΐων.

Την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Αλεξανδρείας.

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας για την εορτή του Αγίου Σωσιπάτρου του Βεροιέως. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως και θα μοιράσει τρόφιμα ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα.

Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Κοπανού.

Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης, όπου θα συμμετάσχει η χορωδία του Ωδείου Ναούσης.

Την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου το πρωί θα τελέσει την τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης για την εορτή της Αγίας Ματρώνης.

Την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μελίκης.

Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθηλώσεως του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Στη συνέχεια λιτανευτικώς θα μεταβεί στην Πλατεία Ελιάς, όπου θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως και έπειτα θα επιστρέψει στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας, όπου θα τελέσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου στις 11:00 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69