tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Από την Ημαθία η 50χρονη που κατασπάραξαν σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Μητέρα, ελεύθερη επαγγελματίας και εθελόντρια ήταν η άτυχη 50χρονη που έχασε τη ζωή της μετά από τη σοκαριστική επίθεση τριών σκυλιών στη Νεοχωρούδα.

Η 50χρονη Ελισάβετ Κουζιώρτη, που καταγόταν από την Ημαθία (Κορυφή), ζούσε στην περιοχή για πάνω από 20 χρόνια, ενώ για χρόνια διατηρούσε βιβλιοπωλείο στο Ωραιόκαστρο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ήταν μέτοχος σε βιομηχανία κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων.

Ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενώ, όπως περιέγραψε στο in ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμούρτσης «είχε έντονο το αίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού».

Σύμφωνα με τον κ. Σαραμούρτση η αυλή της 50χρονης ήταν περιφραγμένη αλλά σήμερα πραγματοποιούνταν εργασίες, με αποτέλεσμα να μπορέσουν τα τρία σκυλιά να εισέλθουν και να την τραυματίσουν θανάσιμα.

Η 50χρονη ήταν επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας» του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου Πέτρου Αταμιάν. Ο ίδιος μιλώντας στο in υπογράμμισε ότι ήταν φίλη του για χρόνια και συνοδοιπόρος στις πρόσφατες εκλογές.

«Ήταν υποψήφια μαζί μας στις δημοτικές εκλογές και φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς, αγαπητός, κοινωνικός, δοτικός, που είχε τον συνάνθρωπο στο επίκεντρο. Προσέφερε πολλά στον τόπο, εδώ στο Ωραιόκαστρο. Ήταν πολλά χρόνια επίσης πρόεδρος του «Συνυπάρχω», ενός συλλόγου Εθελοντών της περιοχής», ανέφερε στο in ο Πέτρος Αταμιάν.

Πηγή: www.in.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69