tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ

Στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Νομού Ημαθίας παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ, Ηλίας Τσολάκης. Σε ανάρτησή του ο κ. Τσολάκης αναφέρει:

“Η ΠΟΑΔ δίνει πνοή σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ασφαλιστική αγορά, με την παρουσία της στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου μέλους μας του Νομού Ημαθίας συνέβαλε ώστε οι συνάδελφοι μας να αντιληφθούν όσα διαδραματίζονται τελευταία τόσο σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο. “Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Σωματείου ΣΑΠΗ το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τους αγαπητούς συναδέλφους μας .”

Από την πλευρά του το Σωματείο Ασφαλιστικών Πρακτόρων αναφέρει:

"Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Ημαθίας για την διάθεση της αίθουσας και όλα τα μέλη του Σωματείου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. ΤΣΟΛΆΚΗ Ηλία, τον Β' Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. ΝΊΚΟ Γεώργιο και τον πρόεδρο Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε.) - Θεσσαλονίκη - κ. ΒΑΣΙΛΕΙΆΔΗ Άρη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανέπτυξαν τις δράσεις και τις επιτυχίες της Ομοσπονδίας στον κλάδο μας.

Ευχές για καλές Γιορτές,  χαρούμενα Χριστούγεννα, με Υγεία και καλές δουλειές σε όλους τους συναδέλφους για το νέο έτος 2024"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69