tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψε η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Βέροιας.

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Γενάρη η εκδήλωση κοπής της πίτας της Φιλοπτώχου, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Συμπολίτες μας, φίλοι και υποστηρικτές του έργου που επιτελεί η Φιλόπτωχος, κατά πλειοψηφία κυρίες, κατέκλισαν την αίθουσα για να ανταλλάξουν ευχές, να απολαύσουν το απόγευμα τους με εκλεκτά εδέσματα, καφέ κι άλλα ροφήματα, καθώς επίσης να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και χορό.

Φέτος συμπληρώνονται 119 χρόνια από την ίδρυση του φιλανθρωπικού σωματείου (το σωματείο ιδρύθηκε στις 14 Αυγούστου 1905). Όλα αυτά τα χρόνια, με αδιάκοπο αγώνα το σωματείο στηρίζει ηλικιωμένους, χήρες, ορφανά, άρρωστους, φυλακισμένους, πρόσφυγες, τραυματίες πολέμου, φοιτητές και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Δεκαπέντε φίλες κι εθελόντριες μέλη του ΔΣ του σωματείου αγωνίζονται με ενθουσιασμό και ζήλο για τις επιτυχίες των σκοπών της Φιλοπτώχου, με συμπαραστάτες τον Βεροιώτικο λαό και φίλους που στηρίζουν το έργο τους.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Δέσποινα Τελάλογλου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και η πολιτευτής Λίνα Τουπεκτσή.

Ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας ευλόγησε κι έκοψε την βασιλόπιτα, ενώ παράλληλα μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη για το νέο έτος.

Το φλουρί έτυχε η πολιτευτής Λίνα Τουπεκτσή. 

Οι παρακάτω εξαιρετικοί μουσικοί παρουσίασαν ένα πλούσιο έντεχνο – λαϊκό – δημοτικό πρόγραμμα.

Πατόπουλος Θωμάς – πλήκτρα

Τσιλίκας Γιώργος – κλαρίνο

Κασσερόπουλος Γιάννης – φωνή – κιθάρα

Θεοδωρίδης Κώστας – μπουζούκι

Γκουντουρά Στεφανία – τραγούδι

Παπαρουσόπουλος Γιώργος - κρουστά

Το παρόν έδωσε ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, ο Δήμαρχος Βέροιας, ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα Τόπη, η πολιτευτής της ΝΔ Λίνα Τουπεκτσή, ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Νίκος Καρατόλιος, η πρόεδρος του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Κατερίνα Γαλλίκα, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας Έλλη Μάλαμα, η πρόεδρος του Φωνητικού Συνόλου ‘Μονόγραμμα’ Αλεξάνδρα Ανανιάδου, η επιστημονική σύμβουλος της ΜΑμΑ – σχολική ψυχολόγος Ειρήνη Αναγνώστου Κελεπούρη, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, επαγγελματίες του τόπου μας κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69