tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τίμησε η Επιτροπή Ισότητας Δήμου Βέροιας

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τίμησε η Επιτροπή Ισότητας Δήμου Βέροιας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε το πρωί της Παρασκευή 8 Μαρτίου, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, και συμμετείχαν μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας βαθμίδας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές του Γυμνασίου Μακροχωρίου, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας.

Οι μαθητές έδωσαν δυναμικό παρών με πλακάτ στα χέρια, χορογραφίες, τραγούδια, ποιήματα και μηνύματα, για την ισότητα των φύλων και των δικαιωμάτων, δείχνοντας έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς έμφυλη βία, με ουσιαστική ισότητα, ισονομία και ειρήνη. 

Η αποψινή επέτειος αποτελεί ορόσημο μνήμης, από την κοινωνική εξέγερση που γράφτηκε στην Ιστορία, με το αίμα των υφαντριών της Νέας Υόρκης το 1857. Μια ημέρα – «σημαία» των διαχρονικών αγώνων για την προάσπιση των δικαιωμάτων της γυναίκας!

Χαιρετισμό απηύθυνε η ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Βέροιας Γεώργιος Τσιλογιάννης, η προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμία Γώτη, η υπεύθυνη του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ Λίζα Τσέκου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα Τόπη και η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Χαρά Αξούριστου.

Στο πλαίσιο της δράσης διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ οι μαθήτριες μοίρασαν στις γυναίκες αληθινά κλωνάρια λουλουδιών είτε χειροποίητες απομιμήσεις τους. Στο τέλος προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους ντόνατς σοκολάτας.

View this gallery on Flickr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69