tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στρατιωτικό μνημόσυνο τελέσθηκε στην Βέροια

Στρατιωτικό μνημόσυνο τελέσθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου, στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο, εντός του  Δημοτικού Κοιμητηρίου Βέροιας.

Την τελετή διοργάνωσε η Ι Μεραρχία Πεζικού, το πρώτο μεγάλο Ψυχοσάββατο της χρονιάς, για να τιμήσει τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες που έπεσαν υπέρ πίστεως της πατρίδος.

Το τρισάγιο πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμων, καθώς κι ο στρατιωτικός ιερέας Υπολοχαγός Χαράλαμπος Αμανατίδης.

Ακολούθησε η ανάγνωση των ονομάτων των 70 πεσόντων, ενώ παράλληλα έπεφτε ομοβροντία πυρών.

Στέφανο κατέθεσε ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς και ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Ανδρέας Καλογερόπουλος. 

Τελέσθηκε ενός λεπτού σιγή, ακολούθησε ο Εθνικός Ύμνος και ακολούθως ο Διοικητής και οι επίσημοι κατέθεσαν λουλούδια στα στρατιωτικά μνήματα. 

Την τελετή παρουσίασε η Ταγματάρχης (ΥΝ) Κλεοπάτρα Μπουγουλιά.

Στην τελετή παραβρέθηκε η στρατιωτική, αστυνομική και πολιτική ηγεσία της περιοχής. Ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Καλογερόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ημαθίας Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Βουλευτής Βασίλης Κοτίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι του Παραρτήματος Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας, συγγενείς των κεκοιμημένων κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69