tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Μάιο στην Παναγία Σουμελά η 6η Πανελλήνια Διασυλλογική Συνάντηση της ΕΡΒΑΝ

Στις 11 και 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Καστανιά, στην Παναγία Σουμελά,  η 6η Πανελλήνια Διασυλλογική Συνάντηση της ΕΡΒΑΝ. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΒΑΝ αναφέρει:

"Με την βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της συνάντησης μας όπως και τις προηγούμενες 5 συναντησείς μας.

Με άριστα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της εκδήλωσης

• αγοροπωλησία μηχανημάτων

• ανταλλαγή απόψεων

Ενημέρωση για την ψηφιακή και αναλογική τεχνολογία και πολλές ακόμα δραστηριότητες και εκπλήξεις και έχοντας ακούσει τα καλύτερα μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους Ραδιοερασιτεχνικούς φορείς, έμπορους Ραδιοερασιτεχνικών μηχανημάτων και συναφών ειδών στο χόμπυ μας αλλά και μεμονωμένους Ραδιοερασιτέχνες, στην 6η πανελλήνια διασυλλογική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ στις 11& 12 Μάϊου 2024, με την υποστήριξη του δήμου Βέροιας και της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας .

Οι συνάδελφοι και οι εκθέτες από ιδιαίτερα μακρινές περιοχές που επιθυμούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να διανυκτερεύσουν κάνοντας χρήση τους ξενώνες του ιερού ιδρύματος που βρίσκονται σε ένα όμορφο και καταπράσινο τοπίο".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69