tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις εξαρτήσεις

Την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 17:30, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας «Θεανώ Ζωγιοπούλου», θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Εξαρτήσεις: Η Οδύσσεια της εξάρτησης και η Ιθάκη της θεραπείας». Ομιλητές της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκδήλωσης θα είναι ο Αντώνης Ραφτόπουλος, Υπεύθυνος Προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ στη Βόρεια Ελλάδα (ΙΘΑΚΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΚΙΒΩΤΟΣ) και η Κατσιώκαλη Όλγα, Υπεύθυνη του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας, Αγγελή Παρασκευή. Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη φύση και τα είδη της εξάρτησης και τον σημαντικό ρόλο της οικογένειας στην συνειδητοποίηση των προβλημάτων και την επίλυσή τους.

Τέλος, θα υπάρξει ενημέρωση για τις δυνατότητες υποστήριξης που προσφέρει το ΚΕΘΕΑ στη Βόρεια Ελλάδα και τον τρόπο που μπορεί κανείς να ενταχθεί σε μια από τις θεραπευτικές μονάδες του ΚΕΘΕΑ που απευθύνεται είτε σε έφηβους είτε σε ενήλικες.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69