tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιητική εκδήλωση στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας

Την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, το 10ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε μαθητές και εκπαιδευτικούς σχεδόν όλων των σχολείων Νάουσας. Αφορμή ήταν ένα αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη, που ετοίμασαν μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν πέρσι, σε συνεργασία με μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ τάξης. Υπεύθυνες ήταν οι κ. Σγουρίδου Μαρία και Φειδάντση Έφη.

Παρουσιάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο η ζωή του ποιητή, τραγούδια από το έργο « Τα ρω του έρωτα » και η θεατρική παράσταση  « Ο  Ήλιος ο ηλιάτορας ». 

“Στο πιάνο συνόδευε ο κ. Δημήτρης Παρόλας, που τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά του.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ο ποιητικός λόγος και η μουσική άγγιξαν τις ψυχές μικρών και μεγάλων και το « τρελοβάπορο» μας ταξίδεψε σε μια Ελλάδα μακρινή και ταυτόχρονα σημερινή.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, πρώην και νυν μαθητές και μαθήτριές μας, τους Διευθυντές των 3ουΓυμνασίου Νάουσας  κ. Νικόλαο Κύρου και 1ου Γυμνασίου Νάουσας κ. Ιωάννη Βαρθολομαίο για τη στήριξη της προσπάθειάς μας, τον κ. Στέφανο Τούφα για την πολύτιμη βοήθειά του, τους εκπαιδευτικούς και  τους μαθητές των σχολείων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας, που στάθηκε ακούραστα δίπλα μας.

Ήταν μια εμπειρία μοναδική για όλους!”, αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69