tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημαθία: Σε ποια κολυμβητήρια θα γίνει το μάθημα της κολύμβησης

Με την ένδειξη ότι “Τα κολυμβητήρια θα διατεθούν μόνο στην περίπτωση που λυθούν κάποια λειτουργικά προβλήματα” το υπουργείο Παιδείας κοινοποίησε στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους Σχολικούς Συμβούλους κατάλογο με 78 κολυμβητήρια για την εφαρμογή του αντικειμένου της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής στη Γ ́ τάξη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το τρέχον σχολικό έτος 2016-2017. 

Στην Ημαθία, τα μαθήματα θα γίνουν στο κολυμβητήριο Νάουσας και στο κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας (αυτό της Αλεξάνδρειας μόνο αν λυθούν κάποια λειτουργικά προβλήματα).

Το υπουργείο Παιδείας σημειώνει πως στους Νομούς και Δήμους προκειμένου να υλοποιηθεί το μάθημα της κολύμβησης, δύναται, να προστεθούν στην συγκεκριμένη λίστα και πισίνες άλλων Φορέων (π.χ. συλλόγων, γυμναστηρίων κ.ά.) οι οποίες βρίσκονται σε λειτουργία και τηρούν τις προϋποθέσεις, εφόσον έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον στον αρμόδιο Φορέα του Δήμου.

“Η συμμετοχή τους θα είναι χωρίς δαπάνη του ΥΠ.Π.Ε.Θ.” σημειώνεται στο έγγραφο του υπουργείου Παιδείας.

Το υπουργείο καλεί τις Διευθύνσεις Π.Ε και Δ.Ε μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο Φορέα των Δήμων αρμοδιότητάς τους, όπως γνωστοποιήσουν τα επιπλέον κολυμβητήρια και πισίνες που θα χρησιμοποιηθούν για την διεξαγωγή του μαθήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση έως την Πέμπτη 15/09/2016.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69