tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας παρέχει ισότιμο απολυτήριο με τα ημερήσια Γυμνάσια. Δίνει την ευκαιρία στον καθένα, άνω των δεκατεσσάρων ετών, να ολοκληρώσει τις γυμνασιακές του σπουδές όποτε κι αν τις διέκοψε, για οποιοδήποτε λόγο ή να τις αρχίσει τώρα, αν μετά το Δημοτικό δε γράφτηκε σε κάποιο Γυμνάσιο.

Το απολυτήριο του Εσπερινού Γυμνασίου παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής στο Γενικό Λύκειο, στο Γενικό Εσπερινό Λύκειο, στο ημερήσιο ή εσπερινό ΕΠΑ.Λ. και στις νέες Σχολές Μαθητείας Σ.Ε.Κ.

Το ωράριο για τους μαθητές του σχολείου είναι καθημερινά από 7:10 μ.μ. έως 10:15 μ.μ., ενώ έχουν τη δυνατότητα για περισσότερες απουσίες απ΄ ό,τι στα ημερήσια Γυμνάσια, προκειμένου να διευκολυνθούν έτσι οι εργαζόμενοι στη φοίτηση. Οι εγγραφές σε όλες τις τάξεις θα γίνονται από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ οι μετεγγραφές από οποιοδήποτε Γυμνάσιο της χώρας γίνονται σχεδόν όλη τη χρονιά.

Η μετακίνηση σε όλο το νομό, από την κατοικία του μαθητή προς το σχολείο και το αντίστροφο, γίνεται με λεωφορεία του ΚΤΕΛ δωρεάν, αφού παρέχουμε στους μαθητές μαθητικό δελτίο (πάσο) για το σκοπό αυτό.

Οι στρατεύσιμοι και οι ένστολοι μπορούν να προσέρχονται, μετά την εγγραφή τους ή τη μετεγγραφή τους, μόνο στις εξετάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Εσπερινού Γυμνασίου Βέροιας, Κουντουριώτη 8, στον 1ο όροφο (κάτω από το γήπεδο Μπάσκετ της Ελιάς) από 7:00 μ.μ. - 9:30 μ.μ., καθώς και στο τηλέφωνο 2331024515.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69