tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άλλες 18 θέσεις για φιλοξενία βρεφών με voucher ανοίγει ο δήμος Βέροιας

Μερική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οικογένειες που εξασφάλισαν voucher για δωρεάν φιλοξενία των βρεφών τους σε βρεφικούς σταθμούς αλλά δεν βρήκαν θέσεις, θα δώσει ο δήμος Βέροιας. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Βέροιας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Θεόφιλος Κορωνάς εξήγησε στους γονείς που έμειναν «ξεκρέμαστοι» ότι μπορούν να δημιουργηθούν άλλες 18 θέσεις (συνολικά 56 μητέρες δεν βρήκαν θέσεις).

Συγκεκριμένα, ο κ. Κορωνάς είπε ότι οι άδειες δυο παιδικών σταθμών, του Εργοχωρίου και των Ασωμάτων, τους επιτρέπουν να λειτουργήσουν και ως βρεφικοί. Έχοντας εξασφαλίσει την θετική απάντηση της ΕΕΤΑΑ, ο δήμος Βέροιας θα φιλοξενήσει 12 παιδιά 6-18 μηνών και 6 παιδιά 18+ μηνών. Επιπλέον, ο κ. Κορωνάς είπε ότι ο δήμος Βέροιας θα διεκδικήσει τα παιδιά που βρίσκονται ηλικιακά κοντά στα 2,5 χρόνια, να μπορέσουν να εξαργυρώσουν το voucher που απέκτησαν σε παιδικό σταθμό.

Την Πέμπτη (8 Σεπτεμβρίου) οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα επισκεφθούν τα γραφεία του ΚΑΠΑ με το voucher και την μοριοδότησή τους και η επιλογή των παιδιών θα γίνει ανάλογα με τα μόρια της κάθε μητέρας. Η υπογραφή των συμβάσεων θα υπογραφεί την Παρασκευή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69