tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ιδιωτικά σχολεία – Η καλύτερη επιλογή για το ξεκίνημα του σχολείου

Οι περισσότεροι γονείς, όταν το παιδί τους φτάνει στο δημοτικό αναρωτιούνται αν τελικά τα δημόσια ή τα ιδιωτικά σχολεία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Οι περισσότεροι για πολλούς και διάφορους καταλήγουν να επιλέγουν τα ιδιωτικά σχολεία.

Δημοτικό σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα

Στο δημοτικό το παιδί ανακαλύπτει για πρώτη φορά τι θα πει μάθηση, αναπτύσσει ικανότητες και γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του. Πρέπει το σχολείο να το βοηθάει προς όλες αυτές τις κατευθύνσεις. Βασικός σκοπός του ιδιωτικού δημοτικού σχολείου είναι να αγκαλιάσει κάθε παιδί, παρέχοντάς του μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Μέσα από αυτήν την εκπαιδευτική πορεία, το παιδί λαμβάνει τόσο γνώσεις όσο και στάσεις και συμπεριφορές. Ο τρόπος διδασκαλίας είναι ευχάριστος, χρήσιμος και αποτελεσματικός!

Το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται τα παιδιά είναι οικείο και ζεστό. Έτσι, παροτρύνονται να εκφράζονται ελεύθερα και να καλλιεργούν κάθε μία δεξιότητα που εμφανίζεται, είτε μέσα από το παιχνίδι, είτε μέσα από δραστηριότητες χρήσιμες και ωφέλιμες.

Τα ιδιωτικά σχολεία πάντα εργάζονται για την επίτευξη των πραγματικών στόχων και φιλοδοξιών, ώστε εν τέλει να καλλιεργείται το ομαδικό πνεύμα.

sxoleia2

Γυμνάσιο σε σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα

Η γνωστική επάρκεια είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς στο γυμνάσιο και για είναι επιτυχημένο αυτό πρέπει να γίνεται προσέγγιση βιωματικά-σφαιρικά. Επιπλέον, οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και στρατηγικές μάθησης, έχουν προκύπτουν ύστερα από συνεχή κατάρτιση του καθηγητικού προσωπικού.

Σημαντικό στοιχείο είναι και η γνωριμία των μαθητών με τον πολιτισμό, κατανοώντας την έννοια του πολυπολιτισμικού. Έτσι τα παιδιά ευαισθητοποιούνται από νωρίς, διαμορφώνοντας κοινωνική συνείδηση.

Γιατί να επιλέξετε Campion School;

  • Είναι μία πλήρως εξοπλισμένη και σύγχρονη μονάδα

  • Πρόκειται για το Νο1 αγγλόφωνο σχολείο της Αθήνας

  • Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη φυσική αγωγή και μουσική

  • Διαθέτει state-of-the-art αθλητικές εγκαταστάσεις

  • Όλο το προσωπικό κατέχει πτυχία του Ηνωμένου Βασιλείου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69