tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δράσεις Αγωγής Υγείας σε δημοτικά σχολεία από το ΠΕΔΥ-Μ.Υ. Βέροιας

Το Π.Ε.Δ.Υ. -Μ.Υ. Βέροιας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, προτίθεται να υλοποιήσει δύο δράσεις Αγωγής Υγείας σε Δημοτικά Σχολεία της Ημαθίας.

Η πρώτη δράση αφορά τον έλεγχο της εμβολιαστικής κάλυψης των μαθητών της Στ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, σύμφωνα με το Νέο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών παιδιών και εφήβων. Η δεύτερη δράση – παρέμβαση αφορά τη συνεργασία του προσωπικού του Π.Ε.Δ.Υ. Βέροιας με τις σχολικές μονάδες, στις οποίες υλοποιείται Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων, στον θεματικό άξονα «Διατροφή – Φυσική άσκηση και υγεία».

Όσες σχολικές μονάδες επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στους παρακάτω συνδέσμους:

Για συμμετοχή στον έλεγχο της εμβολιαστικής κάλυψης των μαθητών της Στ΄ τάξης, έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016: https://goo.gl/forms/S4xd8KkxDsBMkMUV2

Για συμμετοχή στη δράση «Παρέμβαση στη Διατροφή – Φυσική άσκηση και υγεία», έως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου: https://goo.gl/forms/7iMzGwTAyISvSOwF3

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69