tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοινές δράσεις Ειδικού Σχολείου - 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου 2016), το 5ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας επισκέφθηκε η Δ/ντρια του Ειδικού Σχολείου Νάουσας, με εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες του Ειδικού Σχολείου, την, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν κοινές βιωματικές δράσεις με τους μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς των Δ΄ και Στ΄ τάξεων του 5ου ΔΣ Νάουσας.

Στόχος της συνεργασίας των δύο σχολείων ήταν η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης στους μαθητές/τριές, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η αποτροπή των διακρίσεων και του ρατσισμού, η αλληλεπίδραση και η ενθάρρυνση δράσεων συνεκπαίδευσης μεταξύ των μαθητών/τριών ειδικών και σχολείων γενικής εκπαίδευσης, με όραμα ένα σχολείο για όλα τα παιδιά.

Το διδακτικό προσωπικό του 5ου ΔΣ ευχαριστούν τη Δ/ντρια του Ειδικού Σχολείου Νάουσας κα Μάνια Χρύσα και τους/τις εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου κα Βελιγδένη Γεωργία, κ. Γερακάρη Μανώλη, κ. Αδαμόπουλο Νίκο, κα Ουσαντόγλου Χαρά, κα Γιατζή Κατερίνα, κα Τουρλίκη Σοφία, κα Παυλίδου Αντωνία, καθώς και τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου για τη συμμετοχή τους στις παραπάνω βιωματικές δράσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69