tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Τα Παιδιά της Άνοιξης» στο Γυμνάσιο Τρικάλων Ημαθίας & στο 1ο Νηπιαγωγείο Βέροιας

Ωφελούμενοι του Μικτού Κέντρου ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», οι οποίοι είναι και μέλη του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ», φιλοξενήθηκαν στο Γυμνάσιο Τρικάλων Ημαθίας. Εκεί, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποιήθηκε ομάδα συνύπαρξης, κατά την οποία οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το σκοπό και τους στόχους του αθλητικού σωματείου και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο το παραολυμπιακό άθλημα «BOCCIA».

Η δράση ολοκληρώθηκε σε ένα κλίμα φιλίας και ομαδικότητας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους και μεταφέροντας το μήνυμα ότι όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Όχι καλύτερα ούτε χειρότερα, απλά ξεχωριστά.

Στο 1ο Νηπιαγωγείο Βέροιας

Η ομάδα του εργαστηρίου Κηροπλαστικής των «Παιδιών της Άνοιξης» επισκέφθηκε τους μαθητές του 2ου υποχρεωτικού πρωινού τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Βέροιας για έναν πολύ δημιουργικό σκοπό: να κατασκευάσουν όλοι μαζί γούρια για το 2017 από πηλό, φελιζόλ και υφάσματα. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση της διευθύντριας του νηπιαγωγείου, κας Βλάμη Μαρίας, και με την άριστη συνεργασία της νηπιαγωγού κας Νάνου Βασιλικής.

Μικροί και μεγάλοι στρώθηκαν στη δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και αξιέπαινο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69