tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για εκπαιδευτικούς

Στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βέροια σεμινάριο πρώτων βοηθειών το οποίο παρακολούθησαν 130 εκπαιδευτικοί σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Η παρουσίαση έγινε από πιστοποιημένα μέλη του Οργανισμού “Kids save lives" και της «Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας» και αφορούσε θέματα όπως η εφαρμογή της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και η αντιμετώπιση περιστατικών τραυματισμού, λιποθυμίας, πνιγμού, πνιγμονής κ.ά με πρακτική εφαρμογή των αντίστοιχων τεχνικών από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

protes voith2

Στόχος του σεμιναρίου είναι η διάχυση αυτής της πολύτιμης γνώσης σε όλους τους εκπαιδευτικούς, αλλά και στα παιδιά ώστε τα ίδια, αν χρειαστεί, να μπορούν να βοηθήσουν τους συμμαθητές ή τους οικείους τους.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι τέτοιου είδους μαθήματα θα πρέπει να αποτελούν μέρος της διδασκόμενης ύλης στα σχολεία μας, καθώς η Χώρα μας βρίσκεται στην τελευταία θέση όσο αφορά στη σωστή και αποτελεσματική εφαρμογή των πρώτων βοηθειών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69