tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλοκαιρινά σεμινάρια τεχνών στο Ωδείο Φίλιππος

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Ωδείο Φίλιππος διοργανώνει νέους κύκλους θερινών σεμιναρίων. Τα φετινά σεμινάρια θα διεξαχθούν σε δύο διαφορετικούς κύκλους την εβδομάδα 29 Ιουνίου - 3 Ιουλίου. Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε ηλικίες: Junior (από 8 - 13 ετών) και senior (από 14 - 23 ετών) και τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες (α' κύκλος 10:00 - 12:00 και β' κύκλος 12:30 - 15:00).

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συναυλία.

Θεματικοί κύκλοι:

α' κύκλος: Η τέχνη του τραγουδιού

Ο α' θεματικός κύκλος αφορά στους μαθητές που θέλουν να αποκτήσουν μια συνολική εμπειρία γύρω από την τραγουδιστική τέχνη. Το μάθημα θα περιλαμβάνει ασκήσεις φωνητικής ενεργοποίησης, ορθοφωνίας, τεχνικές ηχογράφησης και σωστής χρήσης του μικροφώνου. Στη διάρκεια των μαθημάτων ο κάθε μαθητής και η κάθε μαθήτρια θα έχουν την ευκαιρία να ηχογραφήσουν στο στούντιο ατομικά και να παρακολουθήσουν την διαδικασία επεξεργασίας της ηχογράφησής τους (μίξη, μάστερ κλπ) από επαγγελματίες παραγωγούς. Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει μια ηλεκτρονική/διαδικτυακή συναυλία για όσα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους δημόσια μέσω της πλατφόρμας του YouTube. Η συμμετοχή στη συναυλία είναι προαιρετική. Στο τέλος του κύκλου αυτού τα παιδιά θα πάρουν μαζί τους την ηχογράφηση τους σε μορφή mp3.

β' κύκλος: Η διαδικασία παραγωγής ενός βίντεο κλιπ

Οι μαθητές θα ασχοληθούν με την παραγωγή ταινιών. Θα γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής ενός βίντεο κλιπ μέσα από τους ρόλους του: σκηνοθέτη, σεναριογράφου, μοντέρ, διευθυντή φωτογραφίας, φωτιστή κλπ. Τα παιδιά συζητώντας όλες τις παραμέτρους παραγωγής ενός βίντεο και παίρνοντας εκ περιτροπής μέρος σε όλη τη διαδικασία θα δημιουργήσουν τη δική τους ταινία μέσα από μια συλλογική διαδικασία. Πιο αναλυτικά θα μάθουν να χρησιμοποιούν την κάμερα, να επεξεργάζονται βίντεο με προγράμματα του υπολογιστή, να σκηνοθετούν και να συνεργάζονται μεταξύ τους, να παράγουν ένα βίντεο από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της ιδέας μέχρι την τελευταία στιγμή παραγωγής και ολοκλήρωσης μιας ταινίας. Στο τέλος του κύκλου αυτού τα παιδιά θα πάρουν μαζί την ταινία τους σε μορφή mp4.

Κανόνες ασφαλείας: (σύμφωνα με τις εντολές του υπουργείου υγείας)

  • Ο αριθμός των ατόμων ανά αίθουσα θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος και με αποστάσεις 1,5 μέτρου ανάμεσα στους μαθητές.
  • Σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας θα υπάρχουν αντισηπτικά, γάντια και υγρά μαντηλάκια για απολυμαντική χρήση.
  • Θα τηρείται αυστηρά η απόσταση ασφαλείας μεταξύ των μαθητών.
  • Απαγορεύεται η κατανάλωση τροφών εντός του κτηρίου του ωδείου.
  • Το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί το προσωπικό του μπουκαλάκι με νερό, καθώς και ό,τι θα του χρειαστεί για το μάθημα: έναν φάκελο με κόλλες Α4, ένα usb stick και αποκλειστικά δικά του στυλό κ μολύβια (τα παιδιά απαγορεύεται να ανταλλάσσουν αντικείμενα).
  • Οι αίθουσες θα αερίζονται και θα απολυμαίνονται μετά από κάθε διδασκαλία.
  • Τα παιδιά που θα διδαχθούν τραγούδι θα τραγουδούν κατά μόνας και θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας από τους άλλους μαθητές ή καθηγητές.
  • Οποίο παιδί επιθυμεί μπορεί να κάνει χρήση προστατευτικής μάσκας.
  • Αν ο μαθητής/ η μαθήτρια παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας πριν ξεκινήσει το μάθημα, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του/της σε αυτό.
  • Τα μικρόφωνα, η κάμερα και γενικώς όλος ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια των σεμιναρίων θα απολυμαίνεται πριν από κάθε χρήση από διαφορετικό άτομο.

Πληροφορίες εγγραφών:

Το κόστος για κάθε κύκλο είναι 35€. Για τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν και τους δύο κύκλους το συνολικό κόστος είναι 60€.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις συμμετοχής θα δίνονται είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε μέσω τηλεφώνου στο τηλέφωνο 6946041062. Λόγω των ειδικών συνθηκών, και κυρίως για την ασφάλεια όλων, καθηγητών και μαθητών, οι θέσεις για τα φετινά σεμινάρια θα είναι ορισμένες από πριν και εξαιρετικά περιορισμένες. Για το λόγο αυτό, θα τηρηθεί απόλυτη προτεραιότητα και θα κρατηθούν θέσεις μόνο για όσους έχουν καταβάλει, ως την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στη Γραμματεία του Ωδείου Φίλιππος, το πλήρες ποσό της συμμετοχής τους στο σεμινάριο (και εφόσον υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69