tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

H Σχολή Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης κάνει την διαφορά!

Δράσεις…χωρίς σταματημό πραγματοποίησαν καθηγητές και σπουδαστές σε όλη τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου

Η Σχολή Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι υπάγεται στο πλαίσιο ενός εκπαιδευτικού οργανισμού, που στόχο και σκοπό έχει εκτός των θεωρητικών γνώσεων, να αναδείξει την πρακτική άσκηση και την εξομοίωση σε πραγματικές συνθήκες, του επαγγέλματος που πρόκειται να ακολουθήσουν οι μελλοντικοί επαγγελματίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα μελλοντικά στελέχη αθλητισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, από  τις πρώτες κιόλας ημέρες επαναλειτουργίας των σχολών, διοίκηση και εκπαιδευτικό προσωπικό, παρουσίασαν μία σειρά από εντυπωσιακές εξωτερικές δράσεις σε κάθε γωνία της πόλης και στη Χαλκιδική.

Η αρχή έγινε στο Ελαιόρεμα Πυλαίας, όπου Σπουδαστές και σπουδάστριες των Τμημάτων Προπονητικής, Φυσιοθεραπείας και Personal Training, συμμετείχαν σε ένα διαφορετικό από τα άλλα μάθημα, όπου με φόντο το φυσικό τοπίο πραγματοποίησαν ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε τεχνικές ενδυνάμωσης, προγράμματα κυκλικής γυμναστικής αλλά και τεχνικές μάλαξης.

Η συνέχεια περιελάμβανε πολύ ποδόσφαιρο. Στο Αθλητικό Κέντρο “Shooters 5x5”, οι σπουδαστές της ειδικότητας Προπονητικής Ποδοσφαίρου, παρουσίασαν προγράμματα άθλησης μέσω ασκήσεων ποδοσφαίρου. Εξαιρετική δράση όμως παρουσίασαν και οι μελλοντικοί personal trainers, όπου με φόντο τον Λευκό Πύργο, εφάρμοσαν υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, αερόβιο πρόγραμμα, ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς και τεχνικές Pilates.

Όσον αφορά την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής χρονιάς, η Σχολή Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, επεφύλασσε μία έκπληξη για τους απόφοιτους των δύο ετών, καθώς πραγματοποιήθηκε εκδρομή στο Beach Bar “Λευκή Άμμος, όπου εκτός από το να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, παρουσίασαν ασκήσεις outdoor training.

Καθόλου τυχαίο, επίσης και ενδεικτικό των δυνατοτήτων σπουδαστών και αποφοίτων της Σχολής Αθλητισμού, είναι το γεγονός, ότι σημαντικός αριθμός τους απασχολήθηκε τόσο στη διοργάνωση του “Football Festival 2020” αλλά και στο Camp Δημιουργικής Απασχόλησης “ Shooters Summer Edition Camp”.

H Σχολή Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, απαρτιζόμενη από τον έμπειρο προπονητή, Παναγιώτη Τσάκαλο, την Personal Trainer, Έλσα Παπαδημητρίου και την πρωταθλήτρια στίβου, Ειρήνη Ζάχου, συνθέτουν την ιδανική ομάδα για να αναδείξουν τα μελλοντικά στελέχη, του πιο περιζήτητου κλάδου.

Κάνε τώρα το βήμα και ενημερώσου για τη Σχολή Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ ή καλώντας στο 2310552406.

iek alpha athlitik 4iek alpha athlitik 4iek alpha athlitik 4

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69