tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας στις πλημμυρισμένες περιοχές των Τρικάλων

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του 5ου ΓΕ.Λ Βέροιας επισκέφθηκε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων που υπέστη πολλές καταστροφές στις τελευταίες πλημμύρες. Τα προγράμματα που εκπονεί η Π.Ο. τη φετινή σχολική χρονιά σχετίζονται με την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον και στις ανθρώπινες κοινωνίες.

Οι μαθητές/-τριες είχαν την ευκαιρία να δουν με τα μάτια τους τις απίστευτες καταστροφές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε συνδυασμό με τις ανθρώπινες παρεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον• άκουσαν περιγραφές ανθρώπων που βίωσαν τις εφιαλτικές ώρες εκείνο το βράδυ της καταστροφής και ενημερώθηκαν για τις σημερινές συνθήκες.

"Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της κοινότητας Παραπόταμος κ. Νίκο Καλυβιώτη και τον πρόεδρο της κοινότητας Μεγάλα Καλύβια κ. Παναγιώτη Λαγαρά για την υποδοχή και φιλοξενία που επεφύλαξαν στην Περιβαλλοντική Ομάδα. Ωστόσο τις περισσότερες ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Νίκο Ασλάνογλου, μέλος της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας και του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης που συνόδευσε την αποστολή και μεσολάβησε στις συναντήσεις με τους τοπικούς προέδρους" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69