tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα τμήματα Μαθητείας του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας έκοψαν την βασιλόπιτα

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων Μαθητείας του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας στην αίθουσα εκδηλώσεων. Ιδιαίτερο χαρακτήρα είχε ο χαιρετισμός και οι ευχές που απηύθυνε ο διευθυντής κ. Παντής.

Κατά την εθιμοτυπική διαδικασία κοπής, τυχερή στάθηκε η μαθητευόμενη του τμήματος Βοηθού Νοσηλευτή η Τραντίδου Μυροφόρα που παρέλαβε το δώρο που συνόδευε το φλουρί από τον κ. Παντή.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν ευχαριστίες και ευχές για τη νέα χρονιά και τη συνέχιση του έργου όλων των εκπαιδευτών σε μία συλλογική προσπάθεια προώθησης και εδραίωσης μιας άρρηκτης συνεργασίας με τους μαθητευόμενους!

Η Μαθητεία του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας αριθμεί 150 μέλη (εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών) στηρίζοντας ενεργά 12 τμήματα:

Β. Βρεφονηπιοκόμων, Β. Νοσηλευτή, Β. Φαρμακείου, Γραφικών Τεχνών, Κομμωτικής Τέχνης, Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης-Αερισμού-Κλιματισμού, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων-Εγκαταστάσεων & Δικτύων, Τεχνικός Ηλεκτρονικών & Υπολογιστικών Συστημάτων - Εγκαταστάσεων- Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών, Τεχνικός Οχημάτων, Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών, Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής, Υπάλληλος Διοίκησης & Οικονομικών Υπηρεσιών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69