tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΕΠΑΛ Βέροιας: Διδακτική επίσκεψη μαθητών του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης

Στο πλαίσιο των Διδακτικών επισκέψεων του σχολείου μας, οι μαθητές του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας της Γ΄ τάξη του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας με την στήριξη του 1ου Ε.Κ. Βέροιας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κομμωτήριο και Κουρείο (Barber Shops) DIMOS INTOS στη Βέροια και στο Ε.Ε.Ε Ε.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, στο Λαζοχώρι, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου .

417518050 881981473927854 5108330336801964934 n

Οι μαθητές, με την επίβλεψη των καθηγητριών τους, κούρεψαν και χτένισαν τα παιδιά που φιλοξενούνται, έκαναν πράξη τις εργασίες κομμωτικής τέχνης που μαθαίνουν στα εργαστήρια του σχολείου τους και τέλος είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άτομα που το έχουν ανάγκη, αποκτώντας αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κο Δήμο Ίντο DIMOS INTOS luxury hair house για την αποδοχή της πρόσκλησης και για την πολύ εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα επίδειξη που έκανε στους μαθητές, καθώς και γενικά σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό χώρο του κομμωτηρίου.

Σίγουρα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία γι αυτούς" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69