tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βιβλία σύγχρονης αλλά και κλασικής παιδικής λογοτεχνίας από την Library4all στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας

Το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας παρέλβασε μια σειρά 30 βιβλίων, προσφορά της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Library4all. Πρόκειται για βιβλία σύγχρονης αλλά και κλασικής παιδικής λογοτεχνίας, βιβλία που βοηθούν τους μικρούς αναγνώστες να καλλιεργήσουν ήθος, δεξιότητες, να αποκτήσουν στάσεις και τρόπους συμπεριφοράς χρήσιμους για όλη τους τη ζωή.

Βασικός τομέας δράσης της Library4all είναι η υποστήριξη σχολικών βιβλιοθηκών. Μέσω αυτής της υποστήριξης και ενίσχυσης των σχολικών βιβλιοθηκών, η Library4all που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 προσφέρει, με προσήλωση, έργο στην εκπαίδευση, τη διά βίου μάθηση, την καλλιτεχνική έκφραση και την ανάδειξη του πολιτισμού με σκοπό την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας.

"Η προσπάθεια ενίσχυσης και εμπλουτισμού της σχολικής μας Βιβλιοθήκης αποτελεί κεντρική μας επιλογή και απόλυτη προτεραιότητα και η αξιέπαινη πράξη της Library4all μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για την καλλιέργεια και την προώθηση της φιλαναγνωσίας και της αγάπης προς τη Λογοτεχνία στους μαθητές μας" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69