tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Easy Education γιορτάζει μια χρονιά επιτυχίας με την ετήσια Κοπή Πίτας!

H Easy Education K.Δ.Β.Μ πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της πίτας, σηματοδοτώντας άλλη μια επιτυχημένη χρονιά για τον πρωτοπόρο φορέα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Με αναγνώριση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και πιστοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, η Easy Education έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους εκπαιδευτικών υπηρεσιών στη χώρα μας.

Ο στόχος της Easy Education είναι ξεκάθαρος: ποιοτική παροχή υπηρεσιών που οδηγούν στην απόκτηση δεξιοτήτων και ενισχύουν την επαγγελματική εξέλιξη. Η εταιρία αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην εκπαίδευση, συνδυάζοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια με την τεχνολογική πρόοδο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την εκπαίδευση και την επαγγελματική ανέλιξη.

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης εκδήλωσης κοπής της πίτας, ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος σπουδών της Easy Education, κ. Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος, απηύθυνε ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα προς τους υπαλλήλους του.

Με λόγια γεμάτα συγκίνηση και εκτίμηση, ο κ. Νικόλαος ευχαρίστησε την ομάδα του για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της Easy Education την περασμένη χρονιά.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69