tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βιβλία σε ρόδες με θέμα «1821» στο Δημοτικό Σχολείο Κλειδίου

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 η έκπληξη των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κλειδίου ήταν απερίγραπτη όταν παρέλαβαν μία βαλίτσα. Όταν την άνοιξαν εντυπωσιάστηκαν από τη συλλογή βιβλίων που αντίκρυσαν με θέμα «1821».

Το σχολείο για 2η φορά συμμετέχει στο πρόγραμμα «Βιβλία σε Ρόδες» σε συνεργασία με την Α/θμια εκπαίδευση Ημαθίας. Τα Βιβλία σε Ρόδες είναι μικρές, κινητές, δανειστικές και θεματικές βιβλιοθήκες από το 2012 που ξεκίνησαν το ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη θεματολογία παρουσιάζει στους μικρούς αναγνώστες το 1821 μέσα από διαφορετικές αναγνωστικές διαδρομές, παιδικά μυθιστορήματα, ιστορικές βιογραφίες, μυθιστορήματα, βιβλία γνώσεων, κ.ά. Η βαλίτσα θα παραμείνει στο σχολείο για 4 εβδομάδες.

Ένας από τους στόχους του σχολείου είναι η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας των μικρών μαθητών μας ώστε μέσω της λογοτεχνίας να αναπτύξουν την «συνθήκη ενεργητικής ανακάλυψης», να πάρουν ερεθίσματα, να ερευνήσουν, να ερμηνεύσουν και να συγκρίνουν εποχές και να αναπτύξουν την κριτικής τους σκέψη!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69