tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Δημοτικό Σχολείο Διαβατού – Μέσης πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα

Το τριήμερο από 15 ως και 17 Μαρτίου 2024, το Δημοτικό Σχολείο Διαβατού – Μέσης πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα, με κεντρικό προορισμό τη Βουλή των Ελλήνων.

Η επίσκεψη στη Βουλή ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Μαρτίου, όπου μαθητές/τριες και συνοδοί εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στον χώρο της Ολομέλειας από την υπεύθυνη ιστορικό, η οποία τους πληροφόρησε για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής και απάντησε στις ερωτήσεις που της τέθηκαν.

"Καθίσαμε στα έδρανα των βουλευτών και αισθανθήκαμε «τον παλμό και την ένταση» που κυριαρχεί στον χώρο, τις ημέρες που ψηφίζονται τα νομοσχέδια. Έξω από το κτίριο της Βουλής είδαμε το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και θαυμάσαμε τους Ευζώνους που συμβολικά το φρουρούν.

Επισκεφθήκαμε, επίσης, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και θαυμάσαμε τη φωτεινότητα του χώρου, νιώθοντας για λίγο θεατές σε ένα κατάμεστο στάδιο που υποδέχεται τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Λούη.

Κατά τη διαμονή μας στην Αθήνα επισκεφθήκαμε επίσης το Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο, όπου η ξεναγός μας, κυρία Μάχη, μας έδωσε πολύτιμες πληροφορίες τόσο για τον χώρο όσο και για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την υπέροχη βιβλιοθήκη και τον πανέμορφο εξωτερικό χώρο με τα πολύχρωμα σιντριβάνια, δε θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα των επισκέψεών μας, όπως και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με τη μεγάλη ποικιλία πτηνών και θηλαστικών.

Η επίσκεψή μας στην Αθήνα ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση μιας αναπαράστασης εικονικής πραγματικότητας για την Αγιά Σοφιά, στον «Θόλο» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Τόσες πολλές εικόνες και πληροφορίες, μέσα σε λίγες μέρες, συνθέτουν μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69