tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Γυμνάσιο Μακροχωρίου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

"Κάθε χρόνο η 21η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στην Ποίηση. Στο πλαίσιο αυτό το σχολείο μας συμμετείχε και φέτος σε δράσεις που είχαν σκοπό να προβάλλουν την ποίηση και να δώσουν το κίνητρο στους μαθητές μας να εκφραστούν και να εμβαθύνουν στη έννοια της ποίησης.

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Αποστόλου Μαρίας και Βάσογλου Ζαριφής, μαθητές των τμημάτων Γ1 και Β4 επέλεξαν τα αγαπημένα τους ποιήματα τα οποία ερμήνευσαν με το δικό τους τρόπο αλλά και να εκφράσουν τη σημασία της ποίησης σε άλλη γλώσσα και με όχημα μια άλλη τέχνη, αυτή των εικαστικών.

Επίσης, συγχαίρουμε θερμά την μαθήτριά μας Τζιάλα Αναστασία του τμήματος Β4, η οποία εκπροσώπησε το σχολείο μας στη δράση αφιερωμένη στην Slam Poetry που οργάνωσε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας στο Βυζαντινό Μουσείο στις 20/3/2024 ερμηνεύοντας προφορικά το δικό της ποίημα «Ζήσε το Όνειρό σου». Ευχόμαστε η συμμετοχή της να αποτελέσει έμπνευση και κίνητρο για τους συμμαθητές της και για όλα τα παιδιά", αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69