tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Workshop για την ανάπτυξη της ψηφιακής εικόνας μιας επιχείρησης διοργάνωσε το ΚΕΚ Γνώση

Workshop για την ανάπτυξη της ψηφιακής εικόνας μιας επιχείρησης διοργάνωσε το ΚΕΚ ΓΝΩΣΗ στην Βέροια.

Το workshop «Grow your brand» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Επιμελητήριο Ημαθίας και το παρακολούθησαν επαγγελματίες της περιοχής μας και νέος κόσμος.

Ομιλητές ήταν δύο άνθρωποι εξειδικευμένοι στην στρατηγική ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Δια ζώσης μίλησε ο Σαμαράς Νίκος (Digital Buddy Agency) και μέσω zoom από την Αθήνα η Μαριάνα Τρούμπη (Truebee Studio).

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για το Branding, για τη δημιουργία στρατηγικής ανάπτυξης της επιχείρησής τους, για τη δύναμη των social media, τον σωστό τρόπο διαφήμισης, τα είδη ποιοτικού περιεχομένου και τον ρόλο ενός επαγγελματία.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του ΚΕΚ Γνώση ο Κωνσταντίνος Λυκοστράτης και η Στέλλα Λυκοστράτη.

Έπειτα ο Νίκος Σαμαράς, από την εταιρεία Digital Buddy – Branding Agency, ανέπτυξε το θέμα “Brand Blueprint – Το ψηφιακό αποτύπωμα” των επιχειρήσεων. Αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω της εταιρικής τους ταυτότητας, στην επίδραση των social media, τη διαφήμιση και τις πωλήσεις.  

Στη συνέχεια η Μαριάνα Τρούμπη αναφέρθηκε στην δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου που έχει επίδραση στα social media και στον επαγγελματικό μας χώρο.

Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, το ενημερωτικό, οι ομιλητές δέχθηκαν ερωτήσεις του κοινού. Στη συνέχεια υπήρξε live δημιουργία στρατηγικής ανάπτυξης επιχείρησης από δύο εθελοντές που δήλωσαν συμμετοχή.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69