tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλανθρωπικό gala διοργάνωσαν μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, διοργάνωσε το τμήμα Βοηθός Φαρμακείου - Κοσμετολογίας του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας.

Οι μαθητές και μαθήτριες του ειδικότητας βοηθός φαρμακείου πραγματοποίησαν ένα φιλανθρωπικό gala το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απρίλη στο café Madarini στην περιοχή του Προμηθέα, με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους, για μαθητές και διδακτικό προσωπικό.

Σκοπός του τμήματος είναι η συνεχής βελτίωση της δημόσιας υγείας βασισμένο στις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.  Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για την οικονομική στήριξη του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕΜΑΕΔ) Δήμου Βέροιας.

Το θέμα της εκδήλωσης «Λευκό τραπέζι για καλό σκοπό» προϊδέαζε τους επισκέπτες για το χρώμα που θα κυριαρχεί στον χώρο και την ενδυμασία των διοργανωτών.

Το cafe διακοσμήθηκε με την χορηγία φίλων και υποστηρικτών (Λίτσα Ψιφάκη, Γεωργία Μέμη) με λευκά λουλούδια και διακοσμητικά δίνοντας μια αισιόδοξη κι ελπιδοφόρα χροιά. Τα εκλεκτά εδέσματα και γλυκά, νηστίσιμα λόγω της εορτής του Πάσχα, άλλα χειροποίητης παρασκευής μαθητριών κι άλλα προσφορά των καταστημάτων Madarini, Εκείμερος και Σαράι συμπλήρωσαν το κάδρο.  

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η υποδιευθύντρια του σχολείου Εύα Δεληγιάννη, και οι εκπαιδευτικοί Αντωνία Παπανδρώνη, Κωνσταντίνος Σιδέρης, Δέσποινα Τσαμήτρου και Μαρία Πιπεροπούλου.

«Οι μαθητές διοργάνωσαν αυτό το φιλανθρωπικό gala μα σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για το ΚΕΜΑΕΔ. Οι μαθητές εργάστηκαν με φιλότιμο για να πραγματοποιήσουν. Τέτοιες δράσεις μας κάνουν περήφανους και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο», είπε η εκπαιδευτικός Αντωνία Παπανδρώνη.

«Επιλέξαμε το θέμα της εκδήλωσης να είναι το λευκό χρώμα που συμβολίζει την ελπίδα, την αναγέννηση και το νέο ξεκίνημα. Η ιδέα ήρθε σκεπτόμενοι πως μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά μας κι αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκδήλωση προς όφελος δομής της τοπικής κοινωνίας (ΚΕΜΑΕΔ). Η εκδήλωση αφορούσε αποκλειστικά το τμήμα ειδικότητας βοηθός φαρμακείου και τους εκπαιδευτικούς», είπε η μαθήτρια Κλειώ Χατζοπούλου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69