tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ευχαριστεί

agones sxolikoi

Η Διευθύντρια Β΄/θμιας κα Αναστασία Μαυρίδου, επιθυμεί να ευχαριστήσει την κα Σουμελίδου Μαρία Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακροχωρίου και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και χοροδιδάσκαλο κ. Αντώνιο Κελεπούρη, για τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του σχολείου στην τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Χειροσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015.

Η Διευθύντρια Β΄/θμιας κα Αναστασία Μαυρίδου, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Βέροιας κ. Καμπουρίδη Ιωάννη και το σύνολο Λαϊκής και ΄Eντεχνης Μουσικής με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Χριστοδούλου Ιωάννη, για τη συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Χειροσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015.

Η Διευθύντρια Β΄/θμιας κα Αναστασία Μαυρίδου, επιθυμεί να ευχαριστήσει την ξεναγό κα Γιαννάκη Αγγελική , επειδή προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να ξεναγήσει τις αποστολές των Λυκείων των Πανελλήνιων Αγώνων Χειροσφαίρισης Ελλάδας και Κύπρου, στο Μουσείο της Βεργίνας, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69