tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πότε μαράζωσε η Βέροια

Βλέποντας τα πανό που σήκωσαν ο δήμος Βέροιας και η μερίδα φορέων που συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση εναντίον της αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου Βέροιας, έμεινε το μάτι μου πάνω στο "μαράζωμα" της πόλης που υποτίθεται ότι θα φέρει το σχέδιο της αρχαιολογίας.

Δυστυχώς για εμάς και τα παιδιά μας η πόλη αυτή έχει μαραζώσει, συγκριτικά με το παρελθόν της, χωρίς να υλοποιηθεί κήρυξη της πόλης ως αρχαιολογικός χώρος. Η Βέροια του 2016 οικονομικά δεν έχει καμιά σχέση με την Βέροια πριν το 1990. Τότε ανθούσε οικονομικά και χαριτολογώντας λέμε γι εκείνη την εποχή "δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα". Σήμερα με το ζόρι στέκονται όσες επιχειρήσεις δεν έκλεισαν και η ανεργία είναι στα ύψη. Τι έγινε και φτάσαμε έως εδώ;

Για το σημερινό οικονομική χάλι δεν φταίνε ούτε οι αρχαιολόγοι, ούτε όσοι έκαναν την αγορά πεζόδρομο, ούτε όσοι ανέδειξαν τις παραδοσιακές γειτονιές της Βέροιας. Η Βέροια επλήγη σημαντικά από τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία και το εμπάργκο που επιβλήθηκε, έπαθε μεγάλη ζημιά με τα όσα έγιναν στο χρηματιστήριο στην ανατολή του 2000 και το κακό γιγαντώθηκε με την οικονομική κρίση και τις πολιτικές άγριας λιτότητας που έφεραν τα μνημόνια.

Όσο γι αυτά που ακούγονται για μαράζωμα της πόλης και ομηρεία, λόγω της αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου, είναι μάλλον για δημιουργία εντυπώσεων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69