tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε πλειστηριασμό τα ακίνητα της «Ελληνικής Ρίζας» στον Άγιο Γεώργιο

Στη δίνη των πλειστηριασμών βρίσκονται μια σειρά από βιομηχανικά ακίνητα στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς η φθινοπωρινή λίστα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας περιλαμβάνει νέα ηχηρά ονόματα της βιομηχανίας, αναζητώντας μια δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία.

Πρόκειται για βιομηχανίες και εταιρείες που βρίσκονται σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και ειδικότερα σε Ημαθία και Έβρο και βγαίνουν στο σφυρί βγαίνουν για πολλοστή φορά, καθώς οι αρχικοί πλειστηριασμοί δεν προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αγοραστών.

Η «Ελληνική Ρίζα» στη Βέροια

Ένα από τα βιομηχανικά «σφυριά» του φθινοπώρου που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου είναι εις βάρος της αγροτικής εταιρείας «Ελληνική Ρίζα» της οικογένειας Λιβάνη που εδρεύει στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Βέροιας. Η κατάσχεση επιβλήθηκε για το ποσό των 700.000 ευρώ, που είναι μέρος της συνολικής οφειλής με επισπεύδουσα του πλειστηριασμού την Intrum.

Το σφυρί αφορά:
-Αποθήκη 750 τόνων, που βρίσκεται σε αγρό (οικόπεδο) εκτάσεως 3.187,96 τ.μ., στην κτηματική περιοχή της Μελίκης, στην τοποθεσία «Πάνσα Κερα μαριώ». Η κεραμοσκεπής αποθήκη (παλαιά ονομασία σιταποθήκη 750 τόνων) έχει εμβαδό 500 τ.μ. περίπου και ως έτος κατασκευής θεωρείται το 1970.

-Αποθήκη 900 τόνων, που βρίσκεται σε αγρό (οικόπεδο) εκτάσεως 1.174,00 τ.μ., στην κτηματική περιοχή της Μελίκης, στην τοποθεσία «Κέρα Μαριώ», και συνορεύει βόρεια με αποθήκη της ΕΑΣ Βέροιας. Έχει εμβαδόν 600 τ.μ. περίπου και ως έτος κατασκευής θεωρείται το 1970.

-Βιομηχανικό κτίριο διαλογητήριο-ψυγείο, που βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Ενότητας Δοβράς του Δήμου Βέροιας, σε οικόπεδο, που αποτελεί τμήμα του με αριθμό 430 κοινόχρηστου αγροτεμαχίου, και καταλαμβάνει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Το γήπεδο έχει συνολική επιφάνεια 26.221 τ.μ ενώ το κτίριο έχει τέσσερις προσβάσεις για μεγάλα περονοφόρα οχήματα και μια είσοδο για το προσωπικό. Το βιομηχανικό συγκρότημα αποτελείται από δύο διακεκριμένα κτίρια, το κτίριο του διαλογητηρίου και των ψυγείων που είναι σε επαφή μεταξύ τους μέσω στεγασμένου διαδρόμου.

-Ισόγειο βιοτεχνικό κτίσμα που χωροθετείται σε μια έκταση, η οποία προήλθε από τη συνένωση δύο αγροτεμαχίων. Το πρώτο είναι ένα διαιρετό τμήμα γηπέδου μετά των επ’ αυτού κτισμάτων, εκτάσεως 6.000 τ.μ. και το δεύτερο είναι ένα γήπεδο εμβαδού 2.110 τ.μ., της ίδιας αγροτικής περιοχής. Επειδή τα δύο ακίνητα είναι όμορα και του ιδίου ιδιοκτήτη θα εκπλειστηριασθούν ως ενιαίο ακίνητο.

Οι τιμές πρώτης προσφοράς έχουν οριστεί ως εξής:
-Για το πρώτο ακίνητο (αποθήκη 750 τόνων) 62.000 ευρώ,
-Για το δεύτερο ακίνητο (αποθήκη 900 τόνων) 74.500 ευρώ,
-Για το τρίτο ακίνητο (βιομηχανικό κτίριο διαλογητήριο – ψυγεία) 2.064.000 ευρώ,
-Για το τέταρτο ενιαίο ακίνητο των δύο όμορων και του ιδίου ιδιοκτήτη τεμαχίων, τα οποία θα εκπλειστηριάζονται ως ένα ενιαίο ακίνητο, μετά του βιοτεχνικού κτίσματος 370.500 ευρώ.

Η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται στα 2.571.000 ευρώ, ενώ σε βάρος της εταιρείας υπάρχουν ακόμη πολλά εγγεγραμμένα βάρη όπως προσημειώσεις και υποθήκες.

Πηγή: https://thesstoday.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69