tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όλα τα ραδιοταξί σε μια εφαρμογή

Με τη συμμετοχή 122 στελεχών διοικήσεων από 36 ραδιοταξί της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης που είχε ως μοναδικό θέμα την ένταξη ''ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ''.

Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο στο Παλαιό Φάληρο της Αθήνας, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με φανερή τη διάθεση όλων να ενημερωθούν και να μεταφέρουν στα μέλη τους όσα άκουσαν και αφορούν την οργάνωση και οχύρωση των ραδιοταξί.

Αναλύθηκε η πρόταση από τους υπευθύνους της Ένωσης και τέθηκαν τα τεχνικά και οικονομικά δεδομένα που αφορούν την άμεση ένταξη όσων ραδιοταξί το επιθυμούν.

Έγινε κατανοητό πως μέσα από το μεγάλο πελατολόγιο που υπάρχει ήδη στην εφαρμογή που λειτουργεί εδώ και χρόνια, μπορούν όλοι να συμμετάσχουν εύκολα και με απλές διαδικασίες.

Ανακοινώθηκε η αναβάθμιση της εφαρμογής με νέα δεδομένα και σύγχρονες υπηρεσίες ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν από την ένταξη των νέων μελών αλλά και ως προς την καλύτερη χρήση των πελατών που τη χρησιμοποιούν.

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και αποφασίστηκε να ακολουθήσουν κι άλλες συζητήσεις και επαφές με όσα ραδιοταξί ενδιαφερθούν, ενώ θα δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα έως το τέλος του χρόνου ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για όλους.

Συμμετείχαν στη συζήτηση τα παρακάτω ραδιοταξί: Taxiway Θεσσαλονίκης, ενώ από Αθήνα... Κόσμος, Αστέρας, Hellas, Παρθενώνας, Πρωτοπορία, Ερμής και Π1, από την υπόλοιπη Ελλάδα... Χανιά, Ηράκλειο και τα 2 ραδιοταξί, Κομοτηνή, Κατερίνη, Τρίκαλα, Ρέθυμνο, Βέροια, Λάρισα, Χαλκίδα, Καβάλα, Κόρινθος, Ναύπλιο, Θήβα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλος, Κέρκυρα, Γιαννιτσά, Δράμα, Ρόδος και τα 2 ραδιοταξί, Κώς, Ζάκυνθος, Τρίπολη, Κοζάνη και Αγρίνιο.

Λόγω καιρικών φαινομένων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί το ραδιοταξί Μυτιλήνης, ενώ χαιρέτισαν θετικά την ιδέα χωρίς να μπορέσουν όμως να έρθουν τα ραδιοταξί: Σπάρτης, Καστοριάς, Νάουσας, Έδεσσας, Καρδίτσας, Χίου, Πτολεμαΐδας και Κεφαλονιάς.

Η εκδήλωση έκλεισε με πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας πως το ήδη καλό θα γίνει ακόμη καλύτερο, ενώ δόθηκαν οι υποσχέσεις από πολλά ραδιοταξί πως σύντομα θα προχωρήσουν και αυτά στην κοινή χρήση της εφαρμογής Πανελλαδικά!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69