tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένη η ημερίδα ψυχικής υγείας

Με συμμετοχή πολλών προσκεκλημένων φορέων και πολιτών, πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» το Σάββατο 14/5 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Δήμου Βέροιας, που διοργάνωσαν ο Κοι.Σ.Π.Ε. «ΔΕΣΜΟΣ» Ημαθίας και ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας.

Παραβρέθηκαν η Προϊστ/νη της Δ/νσης Οικονομικών του Υπ. Υγείας κ. Κουλούρη , εκπρ. του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, οι βουλευτές Ημαθίας κ. Φρόσω Καρασαρλίδου και Γιώργος Ουρσουζίδης, η εκπρ. της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Περιφ/κή Σύμβουλος κ. Νίκη Καρατζιούλα, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, εκπρ. του Δήμου Νάουσας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, Πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων.

Σημαντικές οι ομιλίες – τοποθετήσεις όλων των ομιλητών, ενημερωτικό και παράλληλα συγκινητικό το ντοκιμαντέρ του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, κοινές οι απόψεις για τους στόχους των διοργανωτών για τα θέματα της Ψυχικής Υγείας στην Ημαθία.

Αποτέλεσμα της διοργάνωσης το Κείμενο Ομοφωνίας που δήλωσαν ότι συνυπογράφουν πολλοί φορείς και η υπογραφή του θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες από φορείς και πολίτες του Νομού μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69