tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχει ο αγαπημένος σας στυτική δυσλειτουργία; Τι πρέπει να προσέξετε;

H στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα υγείας που μπορεί να επηρεάσει μία μεγάλη μερίδα ανδρών. Στην ουσία πρόκειται για αδυναμία ενός άνδρα να έχει μία στύση σκληρή και με μεγάλη διάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται ολοκλήρωση της σεξουαλικής επαφής. Τα ποσοστά είναι σχετικά ανεβασμένα τα τελευταία χρόνια, αφού τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας συχνά είναι ψυχολογικά.

Σπανίως είναι μόνιμη σε νέους άνδρες. Σε γενικές γραμμές όλοι οι άνδρες βιώνουν αδυναμία στύσης είτε από κούραση είτε από κατανάλωση αλκοόλ. Για να μιλήσουμε για μόνιμη στυτική δυσλειτουργία πρέπει να υπάρχει αδυναμία στύσης για πολύ καιρό.

Συνυπάρχοντα προβλήματα υγείας όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η καρδιοπάθεια, η χοληστερίνη ή η κατάθλιψη μπορεί να είναι αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας.

Αν ο σύντροφός σας αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης πρέπει καταρχήν να διευκρινιστεί αν σχετίζεται με βιολογικούς ή ψυχολογικούς παράγοντες.

Πολλοί άνδρες έχουν έντονο άγχος στην ζωή τους που περνάει και στην ερωτική τους ζωή. Συχνά μία πιο έντονη παρτενέρ μπορεί να τους προκαλέσει διαταραχή. Αν κάτι πάει στραβά τότε οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό του άνδρα είναι «γιατί είμαι ανίκανος;», «δεν το απολαμβάνει», «τι θα σκεφτεί για μένα;».

Εσείς σαν σύντροφος πρέπει να δώσετε στον σύντροφό σας πολύ χρόνο ώστε να διαπιστώσει ότι δεν έχετε κάποιο πρόβλημα μαζί του. Πρέπει να τον κάνετε να αισθανθεί άνετα μαζί σας. Από εκεί και πέρα οι γραμμές είναι λεπτές. Είναι σημαντικό να του δώσετε ελευθερία στις πρωτοβουλίες κινήσεων, ώστε να μην μπει σε έναν κύκλο άσχημων σκέψεων περί ικανότητας. Τέλος, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε εξαρχής στον σύντροφό σας ότι μπορείτε να προβείτε σε ερωτικές περιπτύξεις χωρίς να προχωρήσετε σε σεξουαλική πράξη. Αυτό δεν θα τον αγχώσει και μπορεί φυσικά σε βάθος χρόνου ή άμεσα να πραγματοποιηθεί και η επιθυμητή στύση.

Αν το πρόβλημα χρονίζει και δεν υπάρχει κάποια βελτίωση τότε επισκεφθείτε έναν εξειδικευμένο ανδρολόγο. Δείτε περισσότερα, στο andrologia.gr.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69