tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ιατρική εσπερίδα στο πλαίσιο της Ιατρικής Εβδομάδος αφιερωμένης στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στη Νάουσα

Την Δευτέρα 27 Μαΐου το απόγευμα, στο πλαίσιο της Ιατρικής Εβδομάδας (27 Μαΐου -31 Μαΐου 2019), που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό και προηγείται των επετειακών ΚΕ΄ Παυλείων, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ιατρική εσπερίδα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ναούσης.

Πρώτης εισηγητής της εσπερίδας ήταν ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, Δρ. Καρδιοχειρουργικής και επικεφαλής Καρδιοχειρουργικής ομάδας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, ο οποίος μίλησε για καρδιοπάθειες. Δεύτερος εισηγητής ήταν ο κ. Ιωάννης Ευθυμιάδης, Δερματολόγος, ο οποίος μίλησε για δερματοπάθειες. Τρίτος και τελευταίος ομιλητής ήταν ο κ. Νικόλαος Λαζαρίδης, Ωτορινολαρυγγολόγος, επικ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ο οποίος μίλησε για την χρήση της ανθρώπινης φωνής.

Κατά την εσπερίδα προήδρευσε η Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ κ. Βασιλική Κώστα, η οποία είναι και η συντονίστρια της Ιατρικής Εβδομάδος.

Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Σοφία Κατή και εκ μέρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου ο κ. Ιωάννης Καραγιαννόπουλος, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, ο οποίος θα προεξάρχει των λατρευτικών εκδηλώσεων της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού το διήμερο 28-29 Μαΐου.

{jlex}flickr:72157708798422843{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69