tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σταθεροποιείται η επιδημιολογική κατάσταση στην Ημαθία - Η συντριπτική πλειοψηφία ασθενών που νοσηλεύονται είναι ανεμβολίαστοι

51 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου Βέροιας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο διοικητής Ηλίας Πλιόγκας. Όπως φαίνεται και στην πιο πάνω εικόνα, από αυτούς μόνο 7 είναι εμβολιασμένοι.

Στον πίνακα κάνουμε τρεις βασικές διαπιστώσεις για την επιδημιολογική κατάσταση στην Ημαθία. Πρώτον υπάρχει μια σταθερότητα στα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας σε σχέση με το προηγούμενο δεκαπενθήμερο. Δεύτερον, η σχέση ανεμβολίαστων - εμβολιασμένων παραμένει σταθερή πάντα με την συντριπτική πλειοψηφία των απαιτούμενων για νοσηλεία θετικών στον covid να αφορά ανεμβολίαστους. Τρίτον, αυξητική τάση σε βαριά περιστατικά που χρήζουν διασωλήνωσης και νοσηλείας σε ΜΕΘ - είναι στο σύνολό τους ανεμβολίαστοι.

Είχαμε 4 θανάτους από επιπλοκές λόγω covid ,όλοι/ες ανεμβολίαστοι. Επιβεβαιώνονται όσοι μιλούσαν για 4ο κύμα που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο ανεμβολίαστους συμπολίτες μας. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69