tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αφιερωμένη στη Φώφη Γεννηματά η φωταγώγηση του Δημαρχείου Βέροιας για τον Καρκίνο του Μαστού (φωτογραφίες, βίντεο)

Και φέτος η πόλη μας τίμησε την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η λιτή και σεμνή τελετή, λόγω των μέτρων για τη μη διάδοση του κορονοϊού, της φωταγώγησης του Δημαρχείου με ροζ χρώμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, παραμονή της εθνικής μας εορτής.

Ο μήνας Οκτώβριος καθιερώθηκε ως ο μήνας για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού. Ο Δήμος Βέροιας συμμετέχοντας σε αυτήν την εκστρατεία ευαισθητοποίησης κι ενημέρωσης θέλει να περάσει το μήνυμα ότι «η πρόληψη σώζει ζωές».

Με αφορμή τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, από καρκίνο, η σημερινή τελετή αφιερώθηκε στην μνήμη της.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας & Εθελοντισμού Γεωργία Μπατσαρά, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας – Ημαθίας Μαρίνα Ψωμιάδου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Βέροιας Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασίλης Διαμαντόπουλος, η διευθύντρια Κέντρου Υγείας Βέροιας Μαρία Χατζή και ο πολιτικός εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας στο ΕΔΔΥΠΠΥ - Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας.

Μετά τις ομιλίες, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης έδωσε το σήμα και το Δημαρχείο φωταγωγήθηκε σε ροζ απόχρωση.

Στις δράσεις συμμετείχε και ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, που επιμελήθηκε τον στολισμό του εξωτερικού χώρου του Δημαρχείου με ροζ κορδέλες και μπαλόνια στο ίδιο χρώμα.

Το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας» κάλυψε μουσικά την εκδήλωση.

 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69