tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα για αγώνες Rollerski

roller naousa

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας δόθηκε στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Νάουσας, άδεια τέλεσης αγώνα Rollerski, με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, ως ακολούθως:

ΣΑΒΒΑΤΟ (10-10-2015)

Πανελλήνιος Αγώνας Rollerski Π.ΑΜΠ-ΠΑΓΚ, στις κατηγορίες Π1-Κ1 ,Π2- Κ2 και Γυναικών-Νεανίδων, Ανδρών - Εφήβων, από ώρα 10:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός και εκτός κατοικημένης περιοχής με αφετηρία την οδό Εθνικής Αντίστασης (πάρκο γηπέδου Δ.Α.Κ. Νάουσας) και τερματισμό στην θέση Γραμμένη. ¨.  Συγκεκριμένα το δρομολόγιο είναι : αφετηρία (πάρκο γηπέδου Νάουσας) - Σπ. Λαναρά - Γ. Σεφέρη - Αγ. Θεολόγου - δημοτική οδός Νάουσας-Σελίου - τερματισμός (θέση Γραμμένη).

Η άδεια ισχύει για τα τμήματα των αγώνων που διεξάγονται εντός των ορίων της τοπικής μας αρμοδιότητας και δεν απαλλάσσει τον ενδιαφερόμενο Ορειβατικό Σύλλογο και τους διοργανωτές από την ευθύνη για κάθε τι που θα συμβεί κατά την διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι και θα πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα σήμανσης και προφύλαξης για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, σε συνεργασία με το Α.Τ. Νάουσας, ενημερώνοντας έγκαιρα τους οδηγούς, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του Κ.Ο.Κ., ιδιαίτερα στα σημεία εκτροπής της κυκλοφορίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69