tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ημαθίας την Δευτέρα το μεσημέρι. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από την Διεύθυνση μετά από τον βαρύ τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στην Αττική.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστολος Μούρτης τόνισε:

"Η με ανθρωποκτόνο πρόθεση, οργανωμένη επίθεση εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από αθλητική εγκατάσταση στου Ρέντη και η δραματική κατάληξή της με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου μας, αποτελεί τη θρυαλλίδα γενικής διαμαρτυρίας σύμπασας της αστυνομικής οικογένειας με πολλαπλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες.

Δεν είναι μόνο το κυρίαρχο προφανές αίτημα για την πάταξη της οπαδικής βίας, για την εξάρθρωση των συμμοριών των γηπέδων και την εμπέδωση συνθηκών υγιούς αθλητισμού στη χώρα μας.

Αυτήν την ώρα οφείλουμε, ως αστυνομικοί, να εκφράσουμε εμφαντικά την οργή και την θλίψη μας, ταυτόχρονα, διότι ολόκληρη η Ελληνική Αστυνομία έχει μετατραπεί σε στόχο.

Η βολίδα εκτοξεύτηκε εναντίου ενός θεσμού, του οποίο οφείλουμε να προστατέψουμε με κάθε τίμημα, διεκδικώντας από την πολιτεία να αποδείξέι εμπράκτως ότι σέβεται και τον θεσμό αυτό και όσους τον υπηρετούν, καθημερινά, με κίνδυνο ζωής".

Οι αστυνομικοί ζητούν αυτό το αδίκημα να μετατραπεί σε ιδιώνυμο, να μπουν κάμερες σε όλα τα γήπεδα, τα εισιτήρια να εκδίδονται ηλεκτρονικά, να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές και τέλος να αναγνωριστεί ο βαθμός επικινδυνότητας του επαγγέλματος".

Την διαμαρτυρία χαιρέτισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Αδαμίδης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69