tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κάταγμα κρανίου υπέστη το 6 μηνών βρέφος που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του

Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ημαθία, όπου μια 37χρονη φέρεται να σκότωσε το μόλις 6 μηνών παιδάκι της με τα ίδια της τα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του άτυχου βρέφους, προέκυψε πως το παιδάκι υπέστη κάταγμα κρανίου! Επιπλέον, έφερε πολλαπλές θλαστικές κακώσεις σε πρόσωπο και στοματική κοιλότητα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να κακοποίησε το βρέφος μπροστά στα άλλα δύο της παιδιά, 6 και 7 ετών, στο σπίτι τους σε περιοχή του Μακροχωρίου. Τα άλλα δύο παιδιά ήταν αυτά που ειδοποίησαν συγγενικά τους πρόσωπα για το τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι τους. Ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού σε κατάσταση σοκ μετέφεραν το βρέφος στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας όσο πιο γρήγορα μπορούσαν με το δικό τους αυτοκίνητο.

Όπως είχαν αναφέρει στο thestival.gr πηγές του Νοσοκομείου, το 6 μηνών αγοράκι όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης, δίχως όμως αυτές να έχουν αποτέλεσμα.

Η 37χρονη συνελήφθη και σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69