tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Ανδρέας Καλογερόπουλος νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας

Ο Ανδρέας Καλογερόπουλος είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας. Σε ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης εκφράζει τις ευχές του στο νέο επικεφαλής της Διεύθυνσης.

"Εκφράζω τις θερμές ευχές για επιτυχή θητεία στην θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ανδρέα Καλογερόπουλο.  Οι ευχές είναι διπλές αφού η σύζυγος του κα. Σοφία Γαϊτανίδου, διοικήτρια της σχολής επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ στη Βέροια προήχθη και η ίδια στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. Ο νέος μας Αστυνομικός Διευθυντής είναι γνώστης των αρμοδιοτήτων της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Ημαθία και διακρίνεται για το ήθος και την κατάρτιση του. H Π.Ε Ημαθίας είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί του, όπως και με όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης, όπου και όταν της ζητηθεί".

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος σημειώνει:

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας με επιστολή εκφράζουν τις θερμές ευχές τους, στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ανδρέα Καλογερόπουλο. Σύμφωνα με την επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:
Αγαπητέ κ. Καλογερόπουλε,

"Τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κ και εγώ προσωπικά, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επάξια προαγωγή σας στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας, κατά τις πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εμείς από την πλευρά μας προσβλέπουμε στη συνέχιση της γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας μας και σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντοτε εκ της θεσμική μας θέσεως αρωγοί στις προσπάθειές σας ,για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες στο έργο σας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69