tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μητροπόλεως την Κυριακή

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών μεταφοράς τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού του Δήμου Βέροιας, η Αστυνομία αποφάσισε:

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, στην οδό Μητροπόλεως, από την συμβολή της με τη οδό Ελ.Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Ζωγιοπούλου.

Β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 8 τόνων στην οδό Μητροπόλεως, από την συμβολή της με τη οδό Μ.Μπότσαρη έως την συμβολή της με την οδό Ελ.Βενιζέλου.

Γ. Τον αποκλεισμό τμήματος του πεζοδρομίου και την απαγόρευση κίνησης των πεζών στο πεζοδρόμιο έμπροσθεν Δημαρχείου Βέροιας (οδός Μητροπόλεως από οδό Αγ. Δημητρίου έως το ύψος σταθμού αυτοκινήτων- υπόγειο χώρο στάθμευσης Δημαρχείου Βέροιας) η κίνηση των οποίων θα πραγματοποιείται από το απέναντι πεζοδρόμιο. Η απαγόρευση κίνησης των πεζών καθώς και η ενημέρωσή τους θα γίνεται με σήμανση, σηματωρούς και ευθύνη της αναδόχου εταιρείας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από την 08:30΄ ώρα έως την 15:30΄ της Κυριακής 14-04-2024.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69