tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αλεξάνδρεια την Μεγάλη Παρασκευή

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την Ακολουθία και περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας, η Αστυνομία αποφάσισε:

Α. Την εκ περιτροπής και κυλιόμενη από διασταύρωση σε διασταύρωση απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων την Μ. Παρασκευή 03-05-2024 κατά τις ώρες 21:00΄ έως 22:00΄ στις κατωτέρω οδούς:

 Επί της οδού Μπουράτση από την συμβολή της με την οδό Ι. Πετρίδη έως την συμβολή της με ανώνυμη οδό προς Κοιμητήρια της πόλεως.

 Επί της ανωνύμου οδού προς Κοιμητήρια της πόλεως από την συμβολή της με την οδό Μπουράτση έως την συμβολή της με την Κωνσταντίνου Καραμανλή.

 Επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή από την συμβολή της με την ανώνυμη οδό έως την συμβολή της με την Δυτικής Μακεδονίας.

 Επί της οδού Δυτικής Μακεδονίας από την συμβολή της με την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή έως την συμβολή της με την οδό Κύπρου.

 Επί της οδού Κύπρου από την συμβολή της με την οδό Δυτικής Μακεδονίας έως την συμβολή της με την οδό Ι.Πετρίδη.

 Επί της οδού Ι.Πετρίδη από την συμβολή της με την οδό Κύπρου έως την συμβολή της με την οδό Μπουράτση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69