Κατασκευαστικές λύσεις με σύμμικτα υλικά και λαμαρίνες γαλβανιζέ

galvanize

Ο χάλυβας και το οπλισμένο σκυρόδεμα, μπορεί να είναι υλικά που πρωτοεμφανίστηκαν πολλά χρόνια πριν, ωστόσο ακόμα αποτελούν κύριες λύσεις για τις περισσότερες κατασκευές. Από αυτά τα υλικά κυρίως έχουμε κατασκευαστικές προοπτικές με τις λεγόμενες σύμμικτες κατασκευές.

Μερικοί από τους λόγους που επιλέγονται από τους πολιτικούς μηχανικούς είναι 1) το εύρος της επιφάνειας που μπορούν να καλύψουν 2 )το αντισεισμικό πλαίσιο που προσφέρουν 3) η ταχύτητα που προσφέρουν στην περάτωση της εργασίας και 4) το χαμηλό κόστος τους.

Σύμμικτα κτήρια και εγκαταστάσεις

Λόγω του μειωμένου βάρους, οι σύμμικτες κατασκευές θεωρούνται πλήρως αντισεισμικές λύσεις, με τιμές πολύ χαμηλές. Σαν μοναδικό μειονέκτημα στις κατασκευές αυτές είναι η επιβεβλημένη χρήση των ψευδοροφών για να είναι ολοκληρωμένο το οικοδόμημα.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Kamtsis;

  • Διαθέτει την κατάλληλη γνώση και τεχνογνωσία που χρειάζεται

  • Αναλαμβάνει ειδικές μελέτες πάνω στις σύμμικτα υλικά

  • Έχει χρόνια δικό της πελατολόγιο, επομένως μπορείτε εύκολα να δείτε όλα τα έργα της

Εκτός από τις σύμμικτες κατασκευές, ειδικεύεται και στις λαμαρίνες γαλβανιζέ, δηλαδή στην διαδικασία του γαλβανίσματος, της επικάλυψης μιας επιφάνειας με ψευδάργυρο, για την αποφυγή της σκουριάς και της γενικότερης διάβρωσης.

Οι λαμαρίνες αυτές είναι από τα πιο διαδεδομένα υλικά της αγοράς, τα οποία συναντώνται στις μεγαλύτερες βιομηχανίες για την κατασκευή διαφόρων κατασκευαστικών μορφών.

Τα πλεονεκτήματά τους:

  1. Το κόστος τους είναι χαμηλό σε σχέση με την υψηλή τους απόδοση

  2. Τα έξοδα συντήρησής τους είναι ελάχιστα

  3. Είναι στιβαρές κατασκευές και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής

Η εταιρεία Kamtsis μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος, προτείνοντάς σας τις καλύτερες κατασκευαστικές λύσεις!