Κτήματα γάμου και αίθουσες δεξιώσεων που θα λατρέψετε

ktima gamou

Είστε έτοιμοι να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας; Σίγουρα ανάμεσα στα άγχη που έχετε, είναι και το μέρος της δεξίωσης και όλες οι επακόλουθες οργανωτικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Το μέρος που θα στεγαστεί η δεξίωση, ο αριθμός των καλεσμένων σας, το πόσο θα στοιχίζει το packet.

 

Μία από τις επιλογές σας είναι τα κτήματα γάμου και τα κτήματα δεξιώσεων με θέα στην θάλασσα. Αναμφισβήτητα είναι ένας χώρος ο οποίος εντυπωσιάζει και προσελκύει περισσότερο το ενδιαφέρον. Μία από τις προτάσεις που έχουμε για εσάς, είναι τα κτήματα γάμου στο Λαγονήσι ή στο Κορωπί, σε ένα ειδυλλιακό μέρος με θέα την θάλασσα και τις καλύτερες προοπτικές στην διακόσμηση. Τα μαρμάρινα δάπεδα, οι λεπτομέρειες από ξύλινες επιφάνειες και ένας φωτισμός ιδιαίτερος είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του χώρου.

 

Από την άλλη λόγω περιορισμένων οικονομικών και παράλληλα πολυάριθμων καλεσμένων ένα από τα πιο κλασικά μέρη είναι οι αίθουσες δεξιώσεων, οι οποίες προσφέρουν εξίσου σημαντικές προοπτικές για μία επιτυχημένη δεξίωση.

 

Που να δώσετε έμφαση;

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

 

Ένα από τα σημαντικότερα μέτρα και σταθμά, από τα οποία καθορίζεται πολλές φορές και το οικονομικό κομμάτι. Από την στιγμή που έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς το design του χώρου, όλοι οι διοργανωτές των γάμων μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας προτείνουν λύσεις.

 

ΜΕΝΟΥ

 

Οι γευστικές προτιμήσεις του καθενός και η επιλογή κουζίνας είναι μέσα στις βασικές παροχές. Εσείς επιλέγετε το menu μέσα από μια πληθώρα προτάσεων, τις οποίες δοκιμάζετε πρώτα.